Followers

Sunday, 15 January 2012

masak di hujung minggu. :D

salam n hi

alia&aishah, qish, ihda, nisha. :)

agar-agar orang minyak (ihda bagi nama) tapi lepastu dia ada nama baru, agar-agar hitam manis. *pun boleh*

specially made for our sister from surabaya, ara <3

the chef: alia 

saja lepas gian masak-masak. dua minggu exam, plus ada daurah dan pelbagai lagi aktiviti menyebabkan hujung minggu sepi dari aktiviti memasak. so minggu ni memang all out lah. nasiblah kalau ada yang mengadu berat dah bertambah. huhu.

oh, besok saya dah mula nak masuk hospital. Doakan semuanya berjalan lancar :) 

3 comments:

Si DauN CeRi said...

cakkk??

hai qish~ lama x dengar cite, tau2 suda mau koas yaaa.. kte lambat lagi. qish dah wisuda dah? nk tengok gambaaaaa..



masuk department apa dulu, qish? hehe kte plak yg neves2.. padahal osce kte lom kua result lg pon. blok last sem ni pon lom setel. uhuuhu

Nabiel said...

uish.scary tgk agar2 tuh!haha

izaryda yasin said...

rajinnyer doktor ni masaaakkk ;))